avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio

va rog sa-mi spuneti daca un srl care are sediul social in locuinta parintilor si care este in functiune, dar nu are activitate(se poate dovedi cu documente)mai trebuie sa plateasca taxa radio.va multumesc
Cel mai recent răspuns: SPCJ Popa Sebastian &Asociaþii , Consilier juridic 12:15, 11 Septembrie 2009
dacă am spus"specialişti" am fost cât se poate de decent în exprimare, vezi definiţia decenţei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru servicii de radiodifuziune crysenc21 crysenc21 Buna ziua, pe adresa societatii unde sunt administrator a venit o notificare de plata a taxei de radiodifuziune pentru perioada martie-decembrie 2008? ... (vezi toată discuția)
Taxa radio alinirimia alinirimia am preluat o firma care nu a functionat niciodata,era inregistrata in Bucuresti si a fost radiata si inregistrata in Hunedoara.Am primit o notificare de plata ... (vezi toată discuția)
Taxa radio si tv luizacsinte luizacsinte Pana la urma, persoanele juridice platesc sau nu taxa radio tv 2011? Ma refer la Decizia nr. 2102 in dosarul 1428/33/2008, prin care au fost anulare ... (vezi toată discuția)