avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul concediu de sarcina cu risc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul concediu de sarcina cu risc

Buna ziua! As dori sa prezint o situatie. In data de 22.08.2016, am fost anuntata de catre angajatorul pe care-l aveam atunci ca mi-au desfacut contractul de munca in urma unei cercetari disciplinare.(mentionez ca in momentul de fata ne judecam din cauza acestui aspect). Pe data de 31.08.2016, m-am angajat la o alta societate, iar in 2 saptamani am ramas insarcinata. Acum sunt insarcinata in 11 saptamani si din cauza unor probleme de sanatate, o sa raman in concediu de sarcina cu risc. Ma intereseaza cum mi se va calcula indemnizatia de concediu de sarcina cu risc, se va tine cont de veniturile pe ultimele 6 luni( 3 luni de veniturile de la cealalta societate si 3 luni de la locul de munca actual ) sau doar 75% din veniturile obtinute de la locul de munca actual? Dar in cazul in care eu castig procesul cu fostul angajator? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal soniaiulia soniaiulia Buna ziua, sunt însărcinată in 6 săptămâni iar doctorul mi-a recomandat repaus total, respectiv concediu medical. Eu lucrez ca funcționar public pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca stanciu_sorin stanciu_sorin Buna ziua, Vreau sa stiu ce inseamna desfacerea contractului de munca cu \\"litera I\\" ,si ce implicatii ulterioare are acest lucru(figureaza in cartile de ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)