avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie sau act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie sau act aditional

La data plecarii in CCC o salariata avea salariul minim pe economie, iar la reluarea activitatii s-a negociat un slariu mai mare, peste salariul minim pe economie, aplicabil.
In aceasta situatie se impune incheierea unui act aditional pentru majorarea salariului separate sau se poate emite o decizie de incetare a suspendarii CIM si de reluare a activitatii, in care se mentioneaza noul salariu?
Cel mai recent răspuns: Radu Aura , utilizator 17:47, 17 Noiembrie 2016
Se va emite decizia de incetare a suspendarii CIM si de reluare a activitatii, in care se va mentiona si noul salariu.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pt majorare salariu la reintoarcere din ccc v_florina v_florina Buna ziua, Pentru o salariata care se intoarce din CCC si a depus cerere de revenire, se intocmeste decizie de incetare a suspendarii. Totodata vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic + lichidare la zi Loredana_84 Loredana_84 O salariata doreste lichidarea la zi, cu prima zi in care revine din concediu crestere copil. Pentru revenirea din CIC am intocmit un act aditional de revenire ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am tot citit referitor la concediul fara plata si ... anki35 anki35 Buna ziua, Am tot citit referitor la concediul fara plata si suspendarea contractului insa nu gasesc nimic clar referitor la revenirea din concediul fara ... (vezi toată discuția)