avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de pensie

buna seara,
am si eu o intrebare la dvs.Ce se intampla in cazul in care o persoana iese la pensie si nu anunta angajatorul?Mi-a venit decizi de pensie in luna iunie si am anuntat angajatorul in luna octombrie.
multumesc
seara buna:frantic:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 17 Noiembrie 2016
Despre ce fel de pensie este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare bancuta bancuta buna ziua,vreau sa va pun si eu o intrebare!.Pana la data de 31.03.2016 am lucrat intr-o societate care a dat faliment.de la 01.04.2016 m-am angajat la o ... (vezi toată discuția)
Dilemă decizie pensionare Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: Pe data de 18.12.2023 am depus dosarul de pensionare pt limita de varsta la casa de pensii iar pe ... (vezi toată discuția)
Modificare calcul prenatal OMaria10 OMaria10 Buna ziua, Din anumite surse am inteles ca persoanele care vor intra in prenatal după data de 1 octombrie vor beneficia de alt calcul fata de cel deja ... (vezi toată discuția)