avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

Buna ziua.
Ma numesc Apetroaei Milica sunt nascuta 14 noiembrie 1959, pensionata medical din 2009 pe oncologie, Neoplasm uterin satadiu 2B iradiat operat, trebuie sa merg la comisie in fiecare an si aceasta procedura ma uzeaza psihic, de data asta am clacat sunt intr-o depresie din care voi iesi numai cu ajutorul medicamenteleor. (Am programare la psihiatrie) dar asa cum e la noi pana iti vine randul sa ajungi la medic poti sa mori. Intrebarea mea este daca nu este vreo posibilitate sa ies la pensie anticipat sa scap de acest stres, am stagiu total de cotizare 26 ani 2 luni si 28 de zile. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:55, 18 Noiembrie 2016
Nu se paote.
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare de boala darianna darianna buma ziua. Am fost diagnosticata cu cancer de col uterin .De 1 an sunt in concediu medical.As dori sa stiu daca beneficiez de pensie de boala, (vezi toată discuția)
Intrebare daniella28 daniella28 Buna ziua,daca am o depresie severa si tendinte de suicid ca am multe probleme care m-au doborat,am mai avut o depresie acum 10 ani puternica ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)