avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare contabil

Buna ziua,

Am terminat liceul cu specializarea matematica-informatica, apoi am absolvit Facultatea de Stiinte Economice specializarea Finante Banci. M-am angajat pe postul de contabil la o societate privata in urma calificarii economice conform diplomei de licenta deoarece studiile medii nu erau de specializare economica. Intrebarea mea este urmatoarea: avand in vedere situatia descrisa, perioada in care am lucrat ca si contabil se incadreaza in "vechime in baza studiilor de specialitate", adica a studiilor superioare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ela222 , utilizator 17:46, 18 Noiembrie 2016
Perioada in care ati lucrat ca si contabil nu constituie "vechime in specialitatea studiilor superioare".
Constituie vechime in baza studiilor medii?
Constituie vechime in specialitatea studiilor medii.
Ok. Ma gandeam ca liceul trebuie sa fie de specializare economica si al meu nefiind, atunci se iau in calcul studiile superioare. Mentionez ca angajatorul mi-a eliberat o adeverinta in care confirma faptul ca incadrarea pt functia de contabil s-a facut in baza diplomei de master eliberata la cererea Facultatii de Stiinte Economice.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2016
Ela222, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Programator fara studii de specialitate AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, poate fi incadrada o persoana pe pozitia de Programator daca aceasta are studii superioare dar nu de specialitate? Daca nu, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)