avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde se poate omologa o camera video auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde se poate omologa o camera video auto?

Buna ziua, intrebarea mea principala este simpla si se intelege din titlu:
Unde se poate omologa o camera video auto?Dar daca ma puteti ajuta cu mai multe detalii gen : Cat dureaza? Cat costa?
Sincer am cautat pe forum dar nu am gasit decat o postare legata de omologarea unor camere dintr-un bar. In cazul in care s-a discutat deja si nu am gasit eu imi cer scuze si va rog sa ma directionati catre acea discutie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MirceaEne , utilizator 16:27, 18 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare de eroare materiala corneltorcea corneltorcea Buna ziua , am primit o hotarire definitiva si irevocabila de la judecatorie privind o intelegere referitoare la masa succesorala intre mine si fratele . Totul ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera video in loc public Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, anticipat doresc prin a-mi cere scuze, ca revin cu acest subiect, care deja mi-a fost explicat anul trecut in septembrie (vezi ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast food cristi81 cristi81 Buna ziua! As dori sa stiu de ce autorizatii/avize am nevoie pentru a deshide un fast food. Stiu sigur ca am nevoie de la primarie si de la sanepid. Am ... (vezi toată discuția)