avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Buna seara,m-ar interesa cum pot afla daca un titlu de proprietate este valabil sau nu.Mi s-a dat de la OCPI(Biroul de Cadastru) un titlu de proprietate pentru un ha de teren arabil.De la Primarie mi s-a spus ca terenul figureaza in registrele agricole ca vandut pe baza de proces verbal sau chitanta.terenul s-a vandut in 2002 iar titlul pe teren sa emis in 2004.Este sau nu vandut daca el apare la Ocpi ca apartinand familiei mele?Sa stim daca platim sau nu impozit pe acel teren.
Cel mai recent răspuns: eneramonaloli , utilizator 20:37, 20 Noiembrie 2016
Va trebui sa clarificati situatia juridica a acelui teren, contactand persoana care apare ca proprietar in evidentele primariei.
pe titlul de proprietate sunt trei persoane ,respectiv tatal meu decedat in 2007 si doua matusi decedate si ele.am ramas noi copii si nu pricepem.Ne puteti ajuta cu un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere de pomi de proprietate privata eneramonaloli eneramonaloli Detin un teren cu locuinta de vacanta la sat in zona montana si matusa mea a intrat pe teren ea neavand drept de mostenire acolo si mi-a taiat 4 salcami si 2 ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)