avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cumparare terenuri de catre srl strain
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cumparare terenuri de catre srl strain

O firma SRL spaniola cu sediul in Spania (proprietatea unui cetatean roman cu resedinta in Spania, care este si administratorul) cu activitate in domeniul serviciilor (reparatii) poate cumpara doua terenuri in Romania care apartin unei persoane fizice? Daca da, ce conditii trebuie sa indeplineasca? Ce documente trebuie aduse? Cine trebuie sa vina sa semneze contractul de v-c? Valoarea terenurilor este de 14.000lei si 22.000lei. Plata se poate face si in cash ori trebuie facuta prin banca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016
ulises10, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare teren in romania de catre firma straina ulises10 ulises10 firma SRL spaniola cu activitate doar in Spania in domeniul serviciilor (reparatii) poate cumpara doua terenuri in Romania care apartin unei persoane fizice? ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl Ioana-Camelia_Predescu Ioana-Camelia_Predescu Buna ziua, Am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: O persoana fizica cetatean spaniol decide sa vanda firma ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Tuty1983 Tuty1983 Buna ziua! Am vandut o masina inmatriculata in Romania unui cetatean spaniol . Masina am vandut o in Spania si acolo am facut actele . Am mers aici in Ro la ... (vezi toată discuția)