avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare teren in Romania de catre firma straina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare teren in Romania de catre firma straina

firma SRL spaniola cu activitate doar in Spania in domeniul serviciilor (reparatii) poate cumpara doua terenuri in Romania care apartin unei persoane fizice? Daca da, ce conditii trebuie sa indeplineasca? Ce documente trebuie aduse? Valoarea terenurilor este de 14.000lei si 22.000lei. Plata se poate face si in cash ori trebuie facuta obligatoriu prin banca?

Alte discuții în legătură

Cumparare terenuri de catre srl strain ulises10 ulises10 O firma SRL spaniola cu sediul in Spania (proprietatea unui cetatean roman cu resedinta in Spania, care este si administratorul) cu activitate in domeniul ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl Ioana-Camelia_Predescu Ioana-Camelia_Predescu Buna ziua, Am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: O persoana fizica cetatean spaniol decide sa vanda firma ... (vezi toată discuția)
Plafon plati catre firme rodik_201 rodik_201 Doresc sa deschid un srl neplatitor de TVA cu impozit pe profit. Intrebarea mea se refera la platile catre furnizori(cumparare de legume in vederea ... (vezi toată discuția)