avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Factura neachitata
Discuție deschisă în Executare silită

Factura neachitata

Buna!Am luat un telefon pe abonament acum 2 ani de la orange dar nu am avut posibilitati asa ca nu l_am mai putut achita si acum evident primesc o gramada de scrisori de la getback recovery cum ca ma executa silit daca nu platesc. De la suma de 965.00am ajuns la 1068.00 cu cheltuielile pe care le_au pus ei. Help!! Ma poate executa silit??
Cel mai recent răspuns: Maya0010 , utilizator 17:29, 19 Noiembrie 2016
Fara indoiala ca , va poate executa silit,cititi cu atentie clauzele contractului, executarea silita poate fi:poprire venituri,executare silita mobiliara,imobiliara(in cazul in are creanta depaseste 10.000 ron.
Si in cazul in care nu am nimic pe nume? Si atunci ma poate executa silit? Intrre timp m-am casatorit si mi-am schimbat si buletinul (nume.adresa)

Si creanta mea nu depasea 10.000 lei dar dupa ce ei au pus nu stiu ce taxe de timbru... asa am depasit o mie de lei. Asadar care se ia in considerare? Creanta avuta inainte adica cea sub o mie de lei sau cea actuala care depaseste?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange romanisa flokeke flokeke tot primesc scrisori de la o firma de recuperare care ma deranjeaza pentru ca am o plata infima de 30 de lei la orange pe care nu am vrut sa o achit deoarece ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Grtback recovery Daniellljja Daniellljja Buna ziua, am primit și eu un plic de la un birou de judecători executori silite, prin care ma anunța ca la dosarul din Septembrie 2017, de care eu nu știu ... (vezi toată discuția)