avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu fara plata, perioada maxima
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu fara plata, perioada maxima

buna ziua
care este durara maxima a concediului fara plata ce se poate acorda, cu aprobarea conducerii desigur, in decursul unui an calendaristic, daca exista o asemenea limitare.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 23:42, 14 Octombrie 2010
O astfel de limitare veti gasi probabil in CCM de la nivelul unitati dvs.
nu avem CCM pentru ca suntem o soc. cu 12 salariati
Atunci nu aveti o limita maxima..
Este la latitudinea angajatorului cat poate si doreste sa aprobe

reglementarile din CCMUn sunt
art 61:
(2) Salariaţii au dreptul la 30 de zile concediu fără plată, acordat o singură dată, pentru pregătirea şi susţinerea lucrării de diplomă în învăţământul superior. Acest concediu se poate acorda şi fracţionat, la cererea salariatului.
(3) Pentru rezolvarea unor situaţii personale, salariaţii au dreptul la concedii fără plată.
pentru a nu suspenda societatea, salariatii au cazut de comun acord cu administrtatorul ,sa ramana in concediu fara plata in fiecare luna de la inceputul anului cate 15 zile,in speranta ca vor veni si vremuri mai bune. In luna septembrie
nu au fost comenzi,fiind o societate cu activitate de productie. Putem lua toata luna concediu fara plata? noi acceptam.multumesc.
Puteti lua concediu toata luna, faceti cerere de concediu fara opata. Mentionaz ca o sa va fie suspendata acesta perioada pe cartea de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere concediu fara plata delta_2008 delta_2008 Buna ziua , Conducerea intreprinderii poate obliga angajatul sa-si intrerupa concediul fara plata acordat pentru sustinerea examenului de ocupare a postului ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata cryingangel cryingangel Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu concediul fara plata pentru motive personale .Am citit codul muncii si contractul colectiv de munca iar art. ... (vezi toată discuția)
Clauza ccm la nivel de unitate suciu_diana suciu_diana Buna seara, este legal ca in Contractul colectiv de munca la nivel de unitate sa se limiteze numarul de zile libere neplatite la doar 3 / an, daca cel la ... (vezi toată discuția)