avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trecerea frontierei cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trecerea frontierei cu un minor

Bună seara! Aș dori să știu dacă pot trece frontiera cu un minor, cu procură notarială de la ambii părinți, daca în urmă cu o săptămână am primit o condamnare, dar încă nu este definitivă.
Mulțumesc!
Puteti trece doar daca nu avei o interdictie de a parasi tara , ori condamnare cu inchisoare cu executare si s-a emis deja un mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)
Art 379 - etape, urmari globalt globalt Buna ziua, In cazul in care eu, ca si tata, depun o plangere penala impotriva mamei pentru retinerea copilului nostru, fara acordul meu, ce se intampla? A ... (vezi toată discuția)
Procura la consulatul roman de la roma antinea antinea Buna ziua! Astazi sotul meu a mers la consulat pentru efectuarea unei procuri pentru fiul nostru in varsta de 13 ani.El a cerut ca in aceasta procura sa se ... (vezi toată discuția)