avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot scăpa de lătratul câinilor vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot scăpa de lătratul câinilor vecinilor

Am un vecin care are 18 caini (daca nu ați înțeles scriu în litere optsprezece ) , latră când ție lumea mai dragă. Vă implor!!!! Spuneți cum pot scăpa de chin???
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:16, 19 Noiembrie 2016
Pentru analia si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Unde locuiti ,la bloc de locuit in comun sau la casa ?
Daca locuiti in bloc de locuit in comun sunteti indreptatit sa sesizati inclusiv autoritatea sanitar veterinara,dar daca locuiti la casa este mai problematic,vecinul poate sa invoce ca detine cainii pentru a-si asigura paza si siguranta proprietatii
Incercati sa faceti sesizari la toate institutiile posibil competente,pana la urma se va rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme musatadela musatadela Buna ziua.Locuiesc intr o comuna la 8 km de oras,pe scurt la tara.Toata lumea are animalute la curte( o pisica, un catel, 2 gaini s.a) dar am un vecin recent ... (vezi toată discuția)
Hartuire - probleme cu vecina, modalitati legale pentru plangere dong_yi dong_yi Buna ziua, Am o vecina care nu se mai satura sa ma faca in toate felurile, ma urmareste cand ies din casa si iese si ea si incepe sa ma injure, la fel cand ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)