avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua, daca mi-am dat demisia prin acordul partilor si momentan nu mi-am gasit job la cit timp pot depune actele ptr somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:04, 20 Noiembrie 2016
1. Nu exista demisie cu acordul partilor ... demisia poate fi cu sau fara preaviz ori ati solicitat incetarea c.i.m. cu acordulpartilor.

2. Incetarea c.i.m. cu acordul partilor, prin demisie, prin desfacerea disciplinara a c.i.m. etc. nu da posibilitatea sa beneficieze de indemnizatia de somaj, intrucat acestea sunt considerate motive imputabile salariatului.

3. In speta, dvs va puteti inscrie la AJOFM doar ca persoana in cautarea unui loc de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin demisia cu acordul partilor chireageorgiana chireageorgiana Buna ziua am nevoie de un raspuns... prin demisia cu acordul partilor se poate beneficia de indemnizatie de somaj? (vezi toată discuția)
In cit timp se depun actele la agentia de somaj? luminitaadela luminitaadela buna dimineata. vreau si eu sa stiu in cit timp pot de pune actele pentru somaj dupa incetarea muncii si daca firma ma poate da in somaj fara acel preaviz ... (vezi toată discuția)
Indemnizație șomaj si termenul de depunere a actelor pentru obtinere Delia-t Delia-t Bună ziua, Aș vrea să știu dcă am dreptul și pt câte luni la indemnizația de șomaj: Sunt angajată la aceeași ... (vezi toată discuția)