avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC2

Buna ziua! Beneficiez de stimulent de insertie din ianuarie 2016, dupa noua lege inteleg ca voi primi stimulent de insertie pana face copilul 3 ani. Copilul face doi ani in februarie 2017 iar in martie 2017 se va naste al doilea copil, voi intra in concediu de maternitate de la 1 martie 2017. Pe perioada celor 126 de zile voi mai beneficia sau nu de stimulentul de insertie? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție pentru primul copil în cazul unei alte naşteri la doi ani distanță Georgiana Lungu Georgiana Lungu Bună ziua! Am născut, primul copil, în decembrie 2015 şi pe cel de al doilea în ianuarie 2018. Între ianuarie -aprilie 2016 am beneficiat de cele 126 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului petreximera petreximera Buna seara ! Sotul meu lucreaza in cadrul armatei (m.a.p.n) cu contract incheiat din data de 7 martie 2012..dar inainte de a i se incheia acest contract a ... (vezi toată discuția)
Perioada stimulent insertie crestere copil vali_anghel vali_anghel Buna seara, As dori sa ma ajutati, va rog cu urmatoarea intrebare...pe ce perioada se acorda stimulentul de insertie, raportat la noua lege din 1 iulie 2016? ... (vezi toată discuția)