avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata rata asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata rata asigurare auto

Buna ziua!
Am o intrebare la domniile voastre,am incheiat o asigurare pe persoana juridica cu plata in rate a unei autoutilitare,daca nu mai platesc rata 4 care este destul de mare,cu noua lege pot plati o asigurare cu un pret mai redus,se poate intoarce impotriva mea asiguratorul?..sau pot negocia cu el reducerea asigurarii la valoarea de acum?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: maraiam , utilizator 13:50, 22 Noiembrie 2016
:-/ nici macar pareri?
Conform contractului pe care l-ati incheiat, va trebui sa achitati si ultima rata .Legea la care faceti trimitere se refera la politele ce vor intra in vigoare ulterior datei de 18.11.2016.Puteti incerca o "negociere" cu compania de asigurari dar sansele sunt minime.Asiguratorul poate sa va actioneze in instanta pentru neplata celei de-a patra rate si va avea castig de cauza
Da ,asa este,am incercat o negociere,dar nu vor sa auda,o sa incerc la ASF!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua rca-uri ContSters6135 ContSters6135 Buna seara! Am si eu urmatoarea speta. O persoana incheie cu o societate de asigurare o polita de asigurare obligatorie, cu plata in 4 rate. Intarzie la plata ... (vezi toată discuția)
Am fost data in judecata ptr neplata ultimei rate - cum ma sfatuiti sa procedez??? silviavasile silviavasile buna ziua, am fost data in judecata ptr neplata ultimei rate ptr niste termopane - valoarea ratei - 355 ron.. problema e ca la momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Casco neplatit laurenziu laurenziu In 2008 am avut un contract casco incheiat la o firma de asigurari pentru autoturismul personal. Dupa cateva luni insa nu l-am mai platit pentru ca nu-mi mai ... (vezi toată discuția)