Buna ziua!
Am o intrebare la domniile voastre,am incheiat o asigurare pe persoana juridica cu plata in rate a unei autoutilitare,daca nu mai platesc rata 4 care este destul de mare,cu noua lege pot plati o asigurare cu un pret mai redus,se poate intoarce impotriva mea asiguratorul?..sau pot negocia cu el reducerea asigurarii la valoarea de acum?Multumesc!
Conform contractului pe care l-ati incheiat, va trebui sa achitati si ultima rata .Legea la care faceti trimitere se refera la politele ce vor intra in vigoare ulterior datei de 18.11.2016.Puteti incerca o "negociere" cu compania de asigurari dar sansele sunt minime.Asiguratorul poate sa va actioneze in instanta pentru neplata celei de-a patra rate si va avea castig de cauza
Doua rca-uri
ContSters6135
Buna seara! Am si eu urmatoarea speta. O persoana incheie cu o societate de asigurare o polita de asigurare obligatorie, cu plata in 4 rate. Intarzie la plata ... (vezi toată discuția)
Casco neplatit
laurenziu
In 2008 am avut un contract casco incheiat la o firma de asigurari pentru autoturismul personal. Dupa cateva luni insa nu l-am mai platit pentru ca nu-mi mai ... (vezi toată discuția)