avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum as putea sa intru in posesia drepturilor banesti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum as putea sa intru in posesia drepturilor banesti la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor in conformitate cu legea 10 din 2001

Buna ziua as dori sa intreb sau sa ma indrume cineva in problema umatoare sunt subsemnatul unui dosar caruia i sa luat abuziv in perioada comunista imobilul si am facut demersuri pt a-mi se restituii in natura sau prin echivalent a imobilului, am facut memorii catre ANPR si la toate memoriile trimise nu am primit nici un raspuns favorabil.Mentionez ca dosarul a ajuns la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Propietatilor,s inu am primit nici un raspuns.
Ce ma indrumati sa fac?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:05, 20 Noiembrie 2016
Sa ii actionati in instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: cum as putea sa intru in posesia drepturilor banesti la autoritatea nationala pentru restituirea proprietatilor in conformitate cu legea 10 din 2001 catalincsd catalincsd Buna ziua! as dori sa intreb sau sa ma indrume cineva in problema umatoare: sunt subsemnatul unui dosar caruia i s-a luat abuziv in perioada comunista imobilul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare in natura a imobilelor nationalizate iszlaio iszlaio Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs. Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren bucuresti Marcos88 Marcos88 Buna ziua, Strabunica a avut un teren in Bucuresti care i-a fost confiscat de catre guvernul comunist. Dupa revolutie bunicul nu a intreprins nici un fel de ... (vezi toată discuția)