avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto cu dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto cu dauna totala

Buna seara
Am fost implicat intr-un accident de circulatie in care politia a constatat ca nu sunt vinovat eu. Autoturismul are anul de fabricatie 2006 si valoarea reparatiei depaseste de aprox. 3 ori valoarea despagubirii oferita de firma de asigurari pe baza RCA. Nu am CASCO.
Cum pot sa recuperez diferenta de bani cheltuita pt repararea autoturismului avariat (sau achizitionarea unui autoturism second hand) si de la cine?
Cel mai recent răspuns: livis , utilizator 21:02, 23 Noiembrie 2016
Nu poate nimeni sa-mi ofere un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca rca-ul extern nu imi acopera dauna, pot deschide dosar pe casco pt diferenta? luoana luoana Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)
Refuz vinovat de accident de a preda polita de asigurare niculaucarmen niculaucarmen ce tip de actiune pot formula in instanta in cazul in care am fost implicata intr-un accident de circulatie cu avarii la autoturism, iar vinovatul de accident ... (vezi toată discuția)
Depasirea limitei raspunderii pe rca? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua... si am sa incerc sa fiu cat mai clar...am un autoturism, asigurat CASCO la 293 lei sa zicem..are loc un accident, vinovat fiind asiguratul RCA; ... (vezi toată discuția)