avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registrele de fonduri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registrele de fonduri

Pot conduce registrele fond rulment,reparatii,penalitati in format electronic? Sau trebuie conduse in format fizic? Mentionez ca se emit chitante pe calculator,am achizitionat un program pentru asociatii de locatari. Ezista o lege ,hotarare care reglementeaza acest fapt? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:55, 21 Noiembrie 2016
Nu are nici o importanta daca e asociatie de proprietari sau de locatari.
Tineti evidenta contabila cum vreti dumneavoastra, pe suport de hartie sau format electronic. Important este sa existe, sa fie bine intocmite, accesibile oricarui proprietar care vrea sa le consulte... Sa poata fi verificate de cenzori, de presedinte.
Pentru a indeplini aceste cerinte, daca tineti registrele electronic, trebuie ca din cand in cand sa le printati si sa le aveti pe hartie in dosare. Dupa parerea mea ar trebui cel putin semestrial sa le salvati pe hartie pentru ca semestrial intocmiti situatia soldurilor si-o depuneti la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre asociatie de proprietari unadministrator unadministrator Buna ziua! Ce registre trebuie sa tina un administrator de bloc daca asociatia de proprietari a angajat o firma pentru tinerea contabilitatii? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Registre asociatie proprietari ELY63 ELY63 Din programul de contabilitate al asociatiei de proprietari listez in fiecare luna registrul inventar.Am inteles ca totalul general trebuie trecut intr-un ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment gcprmr gcprmr Buna ziua, poate sa dispara, din contul meu, fondul de rulment depus la Asociata de prorietari? Multumesc, (vezi toată discuția)