avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum dau in judecata un cetatean cu resedinta in Marea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum dau in judecata un cetatean cu resedinta in Marea Britanie

Buna ziua.
Am avut un accident rutier acum 3 luni in urma, iar faptasul s-a sustras de la fata locului. Accident doar cu pagube materiale. Sa zicem ca rezolv cu asigurarea cu cei de la B.A.A.R
Dar vreau sa dau in judecata acea persoana. Mi s-a comunicat ca este o persoana cu resedinta in Marea Britanie. Unde pot depune o plangere penala in acest sens? Cum il vor chema in instanta?
Multumesc anticipat pentru rsp
Cel mai recent răspuns: NicuSacaliuc , utilizator 08:54, 23 Noiembrie 2016
In ce tara a avut loc accidentul rutier? Aveti dovezi ca a fost taman respectivul care a comis accidentul (in afara de cuvantul dvs. de onoare), se mai pot cerceta urmele accidentului? De ce ar fi o problema de drept penal si nu una de drept civil?
Accidentul a avut loc in Romania.
Si da, aveti dreptate. Nu prea mai au cum sa investigheze cazul, in afara de 3 martori care au fost cu mine in masina, sotia mea si surorile ei.
Nu stiu daca se incadreaza la penal sau civil, cert este ca vreau despagubiri morale avand in vedere ca m-a privat de dreptul de a-mi conduce masina, ca urmare a trebuit sa-mi duc copilul la gradinita cu taxiul 2 luni de zile, avand o mica afacere,la fel, cu taxiul dupa marfa, la munca la fel.....cu transportul public etc etc.
Asa iau si eu trei rude si il acuz pe printul Charles ca mi-a busit masina.
Pai da domnule, stau cu masina in mijlocul drumului, cu spatele busit.....cred ca eu singur mi-am lovit-o nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii de urmat in cazul unui accident auto provocat de un minor care a fugit de la locul accidentului? Florin88George Florin88George Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum ar trebui sa procedez sa pot sa recuperez banii pentru daunele avute în urma unui accident auto provocate de un minor de ... (vezi toată discuția)
Lovire ușoară pieton pe trecere. ce sancțiuni se pot aplica pentru că nu a fost anunțat accidentul la poliție? doczilinda doczilinda Pe trecere de pieton tata a lovit a fata de aproximativ 15 ani. Fata a cazut, dar nu s-a lovit pe cap si nu era forte grav, tutusi i s-a oferit sa o duca la ... (vezi toată discuția)
Masina lovita in loc de parcare ocupat abuziv georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Va rog spuneti-mi cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare si la ce ar trebui sa fiu atenta in perioada urmatoare: 1. Locuim de 6 ani ... (vezi toată discuția)