Buna ziua.
Am avut un accident rutier acum 3 luni in urma, iar faptasul s-a sustras de la fata locului. Accident doar cu pagube materiale. Sa zicem ca rezolv cu asigurarea cu cei de la B.A.A.R
Dar vreau sa dau in judecata acea persoana. Mi s-a comunicat ca este o persoana cu resedinta in Marea Britanie. Unde pot depune o plangere penala in acest sens? Cum il vor chema in instanta?
Multumesc anticipat pentru rsp
In ce tara a avut loc accidentul rutier? Aveti dovezi ca a fost taman respectivul care a comis accidentul (in afara de cuvantul dvs. de onoare), se mai pot cerceta urmele accidentului? De ce ar fi o problema de drept penal si nu una de drept civil?
Accidentul a avut loc in Romania.
Si da, aveti dreptate. Nu prea mai au cum sa investigheze cazul, in afara de 3 martori care au fost cu mine in masina, sotia mea si surorile ei.
Nu stiu daca se incadreaza la penal sau civil, cert este ca vreau despagubiri morale avand in vedere ca m-a privat de dreptul de a-mi conduce masina, ca urmare a trebuit sa-mi duc copilul la gradinita cu taxiul 2 luni de zile, avand o mica afacere,la fel, cu taxiul dupa marfa, la munca la fel.....cu transportul public etc etc.