avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala in caz de divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala in caz de divort cu minor

Sunt mama unui baiat de 12 ani si as dori sa stiu in ce consta interviul ce va fi luat baiatului de catre cei de la autoritatea tutelara? ( in afara de conditiile de locuit)Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:39, 21 Noiembrie 2016
Despre copil și relația cu părinții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei copilului de 12 ani petravram petravram Sotia s-a separat de mine impreuna cu baiatul de 12 ani, parasind domiciliul conjugal. Mentionez ca are 2 procese verbale de la politie, care a fost solicitata ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, ancheta sociala razvancococi razvancococi Buna ziua, am o intrebare cu privire la autoritatea tutelara. Sunt in proces de divort cu sotia, ea parasind domiciliul din luna iulie 2015 ,noi avand un copil ... (vezi toată discuția)