avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit persoana decedata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit persoana decedata

Buna ziua
As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns
Mama mea este decedata din anul 2004 dar totusi cei de la taxe si impozite ma obliga sa platesc impozit pentru ea.cum este posibil asa ceva si ce as putea face ,m-am trezit cu o suma destul de mare la impozit pe numele ei,desi sunt la zi cu impozitul . Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
mlaura81, utilizator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 14:23, 12 Decembrie 2016
Poate sunteti la zi cu impozitul pe rol-ul dvoastra. Ce reprezinta impozitul restant pe numele mamei? Ati facut succesiune, ati inregistrat certificatul de mostenitor la fisc?
Casa este pe numele tatalui ca si in contract ,succesiunea nu a fost facuta dar a fost dusa o copie a certificatului de deces asa cum au cerut cei de la taxe .
Trebuie dezbatuta succesiunea. Si apoi schimbat rolul fiscal.
Daca a fost dobandita in timpul casatoriei atunci au cote parti egale si fiecare sot are rol separat. A fost platit impozitul pe casa anual intreg sau doar de catre tata?
Impozitul anual a fost platit ,dar pana astazi nu ne-a spus nimeni ca este impartit in 2 ,noi plateam impozit anual nu pe numele mamei sau pe numele tatalui.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
mlaura81, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Deschidere pozitie de rol nominal unic LexDar LexDar Salut, Detin in posesie un imobil cu constructii. Acesta a fost in posesia mamei, fara a fi trecut la pozitia sa de ROL. Mama a platit impozit pentru el, in ... (vezi toată discuția)