avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Buna ziua. As dori sa stiu daca un act aditional , prin care se adauga ziua de 1 iunie ca zi de sarbatoare legala libera, se inregistreaza la ITM ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: delia2007 , utilizator 13:32, 21 Noiembrie 2016
Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.500/2011, modificata si completata.

In speta, un astfel de act aditional nu se opereaza in REVISAL.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neinregistrat itm Electrojazz88 Electrojazz88 Buna ziua! M-am angajat acum 3 luni ca operator call-center si am semnat un contract la angajare! Recent am verificat la ITM, iar contractul meu nu este ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare contract individual de munca VELASCO VELASCO Care este termenul de inregistrare a CIM la inspectoratul teritorial de munca, cu mentionarea pe contract a acestui numar, indiferent de denumirea ... (vezi toată discuția)
Cim ceau ceau Potrivit legislatiei in vigoare CIM ul mai trebuie inregistrat la ITM? Multumesc (vezi toată discuția)