avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Delegare atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Delegare atributii

Sunt angat al unei primarii, functionar public in cadrul Compartimentului Achizitii Publice.
Intrebarea mea este daca pot fi delegat de catre conducatorul institutie(primarul) pentru a-mi exercita atributiile in domeniul achizitiilor publice la o alta institutie(spitalul orasenesc). Oricare este raspunsul dumneavoastra am rugamintea sa ma ajutati si cu temeiul legal.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:39, 24 Noiembrie 2016
Da ce spitalul nu are angajatii sai? Trebuie sa mearga primaria sa-i ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal contractual cu atributii de functionar public NicoleRa NicoleRa Buna ziua! As dori sa stiu daca este legala dispozitia unui primar prin care deleaga atributii de functionar public consilierului sau personal, care este ... (vezi toată discuția)
Sporul functionarului public pentru indeplinirea atributiilor unei alte functii symsimone symsimone Va rog ajutati-ma!!!! Am o problema la care am incercat sa gasesc singura un raspuns insa nu am reusit, asa ca am sa inecrc la voi, in speranta ca ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie responsabil arhiva bjn bjn Buna seara, Sunt functionar public , ocup functia de agent agricol iar in data de 20.05.2013 am fost desemnat prin dispozitie de primar si responsabil cu ... (vezi toată discuția)