avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Italia

Buna ziua,

Inanul 2014 am achizitionat o masina din judetul TM,eu locuiesc in judetul VL.Proprietarul a fost deacord ca eu sa circul pe numerele de TM.Am inscris msina la primarie,am platit impozit,asigurare,amenzi etc. In anul 2015 am vandut masina. In urma cu o saptamana persoana de la care eu am cumparat masina m-a contactat cu privire la trei amenzi pe care le-a primit din Italia. Am incercat sa iau legatura cu persoana caruia I-am vandut masina in urma cu un an dar nr de telefon nu este disponibil(probabil se afla in Italia).Problema este ca persoana de la care am cumparat masina in urma cu doi ani urmeaza sa ma dea in judecata. Care ar fi rezolvarea? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:33, 21 Noiembrie 2016
Masina ati vandut-o cu contract de v/c? Ati scos-o de la fisc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua la toată lumea. problema mea este următoarea: în ... Ucenicul16 Ucenicul16 Bună ziua la toată lumea. Problema mea este următoarea: în 2015 am vândut mașina personală cuiva. Am făcut act de vânzare-cumpărare, am scos-o de ... (vezi toată discuția)
Notificare fisc - lipsa rovinieta masina vanduta adina_miu adina_miu Buna ziua, Anul trecut in octombrie 2013 am vandut o masina, am facut toate actele necesare la circa financiara. La 2 luni mi-am cumparat alta masina, la ... (vezi toată discuția)
Problema auto legione legione Buna ziua. Am vandut o masina si am facut contract de vanzare-cumparare dupa care am scos-o de la fisc, insa am uitat sa scriu pe talon \"instrainat ... (vezi toată discuția)