avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua la toată lumea. Problema mea este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua la toată lumea. Problema mea este următoarea: în ...

Bună ziua la toată lumea.
Problema mea este următoarea: în 2015 am vândut mașina personală cuiva. Am făcut act de vânzare-cumpărare, am scos-o de la finanțe de pe numele meu. El trebuia să o înscrie la finanțe în locul de domiciliu și apoi să o radiem de la politie.
Persoana nu a mai înscris-o la fisc pe numele său pt că îi cerea taxă de primă înmatriculare, deși mașina avea numere de România, eu fiind al 2 lea proprietar.
Atât eu, cât și persoana respectiva am fost plecați din țară. A vrut sa înstrăineze mașina, dar am recuperat-o, plătind prețul de achiziție. Problema e ca am luat-o de la el fără act de vânzare-cumpărare. Eu am actul de vânzare-cumpărare prin care i-am vândut mașina, cartea de identitate a mașinii care este pe numele meu și certificatul de înmatriculare tot pe numele meu.
Nu pot sa o dau la casat pt Rabla pt că la fisc nu mai apar eu ca proprietarul mașinii.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat pt a reuși sa radiez mașina și a o da la Remat. Cum să procedez?
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa scot o masina de la impozit fara acte? andrrra andrrra In 2015 am fost de acord sa transfer o masina pe numele meu, pentru a ajuta pe cineva - fara acte de vanzare cumparare, fara sa primesc actele masinii, fara ... (vezi toată discuția)
Am gresit eu cu ceva...? draghicicristian draghicicristian In 2010 am vandut masina unui domn. Cu vanzare-cumparare, am platit restanta la fisc, nu mai figurez cu ea pe numele meu. Am toate hartiile. Am facut toate ... (vezi toată discuția)
Vandut auto cu cvc, radiat fiscal, dar neinmatriculat de cumparator. mircea_thegreek mircea_thegreek am vandut un autoturism audi, din 2003, care nu avea taxa platita si am convenit sa nu completez pe certificatul de inmatriculare rubrica \\"instrainat ... (vezi toată discuția)