avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Soferi profesionisti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Soferi profesionisti

Buna ziua ma numesc Iulius Daniel lucrez pe comunitate ca sofer camion de mare tonaj.Cat timp putem lucra pe comunitate fara sa venim in tara?Eu am inteles ca putem lucra maxim 3 luni cu 2saptamani de concediu in tara .Vreau sa stiu daca este adevarat.Sau daca exista un termen de lucru pentru noi soferi?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare...lucrez ca manichiurista intr-un salon de 7luni. Sunt insarcinata in 6saptamani si as avea o nelamurire. Daca as intrerupe cm ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Constantin Popovici Constantin Popovici Am nevoie de sfaturi avizate in ce priveste situatia unei cunostine care lucreaza ca sofer pe comunitate si care si-a gasit un loc de munca mai bun la alta ... (vezi toată discuția)