avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare imobil

Buna ziua.
Am o casa de vanzare iar cumparatorul este cetatean roman cu domiciuliul stabil in Germania de cca.15 ani. Ce documente trebuie sa prezinte la incheierea contractului de vanzare-cumparare? Se pot perfecta actele intr-o singura zi? Pentru ca dansul nu poate sta mai mult. Eu ce acte trebuie sa pregatesc pentru incheierea contractului la notar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:31, 1 Septembrie 2009
aveti nevoie de actul de proprietate, actele de identitate si certificat de neurmarire fiscala, de la Diretia de taxe a Primariei unde e imobilul. Cumparatorul are nevoie de cate de identitate(si bani :))). Iar sfatul meu este sa anuntati notarul din timp pentru a putea scoate un extras de carte funciara.

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
Posibil ca sa nu aiba C.I. cumparatorul insa poate prezenta pasaportul...sau un alt act din care sa rezulte ca este cetatean roman cu domiciliul stabil in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere cami e cami e Stiti cumva ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract de intretinere a unei persoane contra unei proprietati? Multumesc (vezi toată discuția)
Act de identitate pentru contract notarial enverhoxha enverhoxha La cumpărarea unui bun imobiliar, singurul act de identitate acceptat de notar pentru contract este CI, sau se poate folosi un alt act (paşaport, permis de ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)