avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie gresita in ultima luna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie gresita in ultima luna

Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie: am nascut in nov 2014, am beneficiat de indemnizatie pt cresterea copilului pana in oct 2015 cand am intrat in plata stimulent, iar luna nov s-a scazut ca fiind luna celuilalt parinte. De la 1 iulie m-am reintors in CIC. Acum am primit indemnizatia pe oct doar partial.

Imi puteti spune va rog daca in situatia mea se mai scade inca o data luna celuilalt parinte (si cadrul legislativ), sau este o greseala? Daca este o greseala care ar fi pasii de urmat?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa cic, apoi reintrare in cic ContSters261311 ContSters261311 BUna ziua, As vrea sa va intreb daca din punct de vedere legal este posibila urmatoarea desfasurare: O viitoare mama are 20 de zile de concediu de odihna pe ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul icc 2 bw_vision bw_vision Buna ziua, Revin cu o intrebare: Avem situatia urmatoare: Copilul 1 nascut in 19 decembrie 2014. Copilul 2 nascut in 29 iulie 2016. Mama a optat la ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)