avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE RELATII CONTRACTUALE.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE RELATII CONTRACTUALE.

DACA UN SALARIAT A FOST IN CONCEDIU FARA PLATA SI A FACUT CERERE DE PRELUNGIRE A CONCEDIULUI FARA PLATA IAR ANGAJATORUL NU A FOST DE ACOR CU CE ARTICOL POT SA II INCHEI CIM
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 22 Noiembrie 2016
Daca a absenta nemotivat dupa terminarea perioadei pentru care a fost aprobat CFP, atunci puteti incepe cercetarea disciplinara a acestuia in vederea aplicarii unei sanctiuni disciplinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire suspendare cim lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti si mie care este procedura legala in cazul in care un salariat doreste (cu acordul angajatorului, bineinteles) sa isi ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Concediere - absente nemotivate vidiva vidiva cu ce articol este corect sa incadrez o concediere pe baza absentelor nemotivate ? Art 51.(2) , Art. 52.(1) b) sau Art. 61. a ? si la cate absente nemotivate ... (vezi toată discuția)