avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare impozit pe venit

In luna august am intrat in posesia certificatului de grad de handicap accentuat,am trimis angajatorului copie dupa actele doveditoare;dupa intrebari si insistente doar acum mi s-a raspuns ca de luna viitoare(decembrie), voi vedea pe fluturas scutirea de impozit!
Mai pot sa-mi recuperez banii din impozitul pe lunile anterioare(august-sept.-oct.- ...noiembrie),daca da cum trebuie sa procedez?
Multumesc anticipat,cu mult respect!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:28, 22 Noiembrie 2016
Daca aveti o dovada a depunerii actelor, puteti cere recalcularea salariului de la acea data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe salariu gh3gh1 gh3gh1 am un salariat care a prezentat un certificat de incadrare in handicap accentuat (este scutit de impozit pe salar). Certificatul este valabil 1 an, incepand cu ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe veniturile salariale EmiliaSimona EmiliaSimona Incepand din 27 noiembrie 2014 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Am prezentat certificatul de incadrare in grad de handicap, in data de 4 decembrie ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil pana la 2 ani valentina narie valentina narie Buna ziua. Sunt noua pe acest forum asa ca imi cer scuze daca s-a mai discutat despre problema asta. Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un baietel ce s-a ... (vezi toată discuția)