avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract semnat de primar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract semnat de primar

Daca un primar semneaza un act additional, fara acordul consiliului local, acel act este nul?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:44, 26 Noiembrie 2016
Depinde la ce contract se incheie acel act aditional... daca nu vorbim de delegarea serviciilor de utilitati publice sau vreun contract de asociere intre UAT-uri, Consiliul local nu prea are treaba cu contractele de achizitii publice, iar primarul poate semna orice act aditional daca este respectata procedura prevazuta de legea 98/2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarul reprezinta consiliul local? ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, In urma unui contract de executie lucrari, in baza procedurii de achizitie publica, s-a semnat intre consiliul local al localitatii X si firma Y ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! suntem o instituție de învățământ superior, ... Paun Vasile Paun Vasile Bună ziua! Suntem o instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, care are UN STATUT APARTE în ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract comercial de vanzare cumparare de marfuri ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,as dori sa stiu in ce conditii o autoritate contractanta (primarie) poate sa incheie un contract comercial de vanzare cumparare de marfuri cu un ... (vezi toată discuția)