avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita creanta credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita creanta credit bancar

Am avut un card cu o limita de credit mica. Cand nu am mai putut achita ratele mai aveam de plata putin peste 400 lei. Creanta a fost vanduta unei firme de recuperare care a cerut executarea silita pentru 1000 lei la care a adaugat si executorul 500 lei cheltuieli si onorariu, deci in total 1500 lei.
De la ultima plata au trecut aproape 5 ani. Intrebarea mea este daca merita sa fac contestatie la executare avand in vedere costurile judecatii, timpul pierdut, stresul si daca este respinsa se mai adauga si cheltuielile de judecata?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:24, 22 Noiembrie 2016
Intr-adevar,puteti face contestatie,termenul de prescriptie este de 3 ani, dreptul de a cere executarea silita s-a prescris daca,nu s-au facut acte de intrerupere a prescriptiei,ramane la aprecierea dvs.daca faceti sau nu contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema onorariu avocat-contestatie la executare si intoarcerea executarii silite stelistu6 stelistu6 buna ziua, am depus acum 2 ani o contestatie la executare pentru un debit de 7000 ron care mi-a fost admisa ,onorariul solicitat de avocat pentru contestatie ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita proprire salariu krazee krazee Un coleg de serviciu a contractat un card de credit in anul 2007 in valoare de 4000 lei, credit pe care nu a reusit sa-l mai achite. Acum 2 zile a sosist la ... (vezi toată discuția)