avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor in rezolvarea unei probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor in rezolvarea unei probleme

Buna tuturor!

Am o problema in care va rog respectuos sa ma ajutati. Recent am achizitionat un autovehicul second-hand din Germania. La primirea autoturismului, mi-au fost inmanate documentele masinii, cat si contractul de vanzare/cumparare. In conditii in care mie imi sunt inca neclare, am pierdut mapa cu aceste documente #-o . In prezent, ma aflu in posesia autoturismului, dar nu am niciun fel de document.

Care sunt pasii de urmat si posibilitatile legale de a inmatricula masina? De asemenea, cat ar dura procedurile si cat ar putea sa ma coste in final?

Va multumesc frumos pentru rabdare si intelegere!
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:46, 22 Noiembrie 2016
N puteti realiza inmatricula bunul mobil decat in baza documentelor acestuia inclusiv actul de achizitie
Contactati vanzatorul pentru a vedea daca acesta detine copii ale documentelor vehiculului dupa care sa realizeze copii legalizate si sa va trimita copie autentificata dupa exemplarul de contract de vanzare cumparare pe care il detine
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare dupa schimbare act identitate AndreiSB AndreiSB Buna ziua! In perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un autoturism second hand. Problema pe care o am e ca imediat dupa aceea o sa imi schimb domiciliul ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un certificat pentru un autoturism din anglia? marius_2012 marius_2012 buna am cumparat si eu un passat 3b cu numere de anglia de vreun an foarte ieftin si m-am apucat de il facut tuning acum la sfarsit ma costat 3600e cu totu si ... (vezi toată discuția)