avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament vodafone

Buna seara!sotia are un abonament vodaf red 19 care printre alte beneficii are 500min internationale fix si mobil in retele din europa.de 2ani foloseste aceste minute sunandu-ma pe un nr de lycamobile din franta.problema a aparut astazi.22.11.2016 cand a fost sunata de un operator ca are deja costuri suplimentare fe 59euro!!!!pt ca de la ultima factura din 14.11.2016 toate apelurile catre nr de franta au fost taxate cu 0.45centi pe minut!!!!!Cum poate vodafone sa schimbe de la luna la luna care retele sunt sau nu gratuite si de ce nu anunta abonatul acest lucru?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema contract firma telefonie mobila tudor92 tudor92 Buna ziua! Am o problema cu unul din operatorii de telefonie mobila. In data de 14 august 2014 am incheiat un contract la distanta cu unul din operatori. ... (vezi toată discuția)
Abuz rds silviun silviun Buna ziua , Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)
Vodafone modificare tarife in timpul abonamentului nicolae.cata nicolae.cata Echipa Vodafone redare discutie cu operatorul 12:36:28 [eu] Sunt abonatul dumneavoastră, recent am sunat din România către un număr din străinătate ... (vezi toată discuția)