avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inmatriculare auto si cumparare apartament in numele ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inmatriculare auto si cumparare apartament in numele altcuiva

Buna seara.As dori sa stiu daca pot cumpara un apartament in numele altcuiva ? Trebuie o procura speciala pentru fiecare treaba in parte(icumparare apartament,schimbare proprietar la electrica si gaz.....................) sau se poate o singura procura pentru tot?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: papiu , utilizator 12:35, 23 Noiembrie 2016
Pentru incheierea formalitatilor tranzactionare bun imobil cat i pentru achizitie bun mobil este necesar sa prezentati procura distincta autentificata ,incheiata de catre persoana care doreste sa achizitioneze in fapt aceste bunuri
Multumes, dar daca la cumparare se prezinta cumparatorul, pentru modificare nume pe contractele de utilitati(curent,gaz,cablu,internet...................) se poate numai o procura sau mai multe-pentru fiecare separat?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere DorinaCet DorinaCet Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi. Am găsit o casă de închiriat, pe termen lung, la ţară. Proprietarul nu vrea bani ci doar să îngrijim ce ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa contor gaze ana323 ana323 Buna ziua, Intrebarea mea este cine plateste taxa de punere in functiune contor gaze pentru un apartament nou. Dezvoltatorul sustine ca trebuie sa o platesc ... (vezi toată discuția)