avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cor contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cor contabil

Buna ziua, am fost angajata in urma unui anunt care prevedea post de economist, studii superioare. Am specialitate in management si adm publica, iar de la liceu, de contabil.
Contractul s-a incheiat pentru contabil, fara specificare cod cor si studii.
Acum la eliberarea adeverintei, se specifica cos cor contabil studii medii.
Cum pot cere modificare?
Pe niciun act nu este mentionat nivelul studiilor pentru incadrarea aceasta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 23 Noiembrie 2016
Nivelul de instruire pentru postul de contabil este studii medii sau postliceale.

In c.i.m. se mentioneaza functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania sau altor acte normative, nu si studiile necesare ocuparii acesteia.

Studiile necesare ocuparii unei functii pot fi mentionate in fisa postului.
multumesc pentru raspuns.
nu am referire cu privire la studii in fisa de post.
pot solicita modificarea de cod cor?

Puteti solicita , intrucat nu va poate interzice nimeni asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor programator fara diploma de bac VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna As dori sa stiu daca o persoana care nu are diploma de bacalaureat, poate fi incadrata ca si ajutor programator. Are finalizat liceul dar fara diploma ... (vezi toată discuția)
Incadrare maj maj daca o persoana a absolvit 12 clase fara bacalaureat poate ocupa functia corespunzatoare cor 331305? Din ce am mai citit consider ca da ,dar nu sunt sigur (vezi toată discuția)
Contractul meu de muncă este pe studii superioare, când am ... AdrianaAdina AdrianaAdina Contractul meu de muncă este pe studii superioare, când am verificat la ITM aceștia spun că e pe studii medii. Cum este posibil? (vezi toată discuția)