avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Aplicare taxa pe folosinta cladirilor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Aplicare taxa pe folosinta cladirilor

Suntem un ONG cu profil de educatie de mediu ,fara activitati economice si incepind cu anul 2014 ni s-a aplicat la contractul de inchiriere a unui spatiu de la Administratia locala ,taxa pe folosinta cladiri cu titlu retroactiv din anul 2009la cares-au aplicat dobinzi penalizatoare si dobinzila dobinzi.
Incepind cu anul 2014 ni s-a transmis o somatiede plata siulteriorne-au poprit sumele din cont ,sume provenite din D230 - 2%
Pot fi executate silit aceste sume?

Alte discuții în legătură

Executare silita - dobanzi penalizatoare lestat lestat Buna ziua ! As vrea adresez si eu o intrebare legat de situatia mea. am contractat in cursul anului 2013 un credit ipotecar de 9000 euro la o institutie ... (vezi toată discuția)
Cas pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor Botasca Botasca In decembrie 2013 mi s-a refuzat de ANAF sa mi se dea adeverinta de venit pt. alocatia monoparentala pt. ca as avea datorii la stat.Nelucrand din 2005 am ... (vezi toată discuția)
Cum se contestă situația de încălcare a dreptului de folosiță ... Virgiliu Lustun Virgiliu Lustun Cum se contestă situația de încălcare a dreptului de folosiță legală următoare? În forum/discutie_752829 din februarie am arătat că în 1983, ... (vezi toată discuția)