avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executate silita - obligatie de intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executate silita - obligatie de intretinere minor

Am pierdut un proces la curtea de apel, prin care sunt executat silit pentru a plati o anumita suma de bani pentru 5 luni de zile sub pretextul ca nu m am achitat de aceasta obligatie de intretinere in natura. Nu am avut avocat si nu am stiut ca trebuie sa depun dovada prestarii in natura in acest proces cu un executor judecatoresc. Mentionez ca suma pretinsa este calculata eronat. Ce pot face in acest caz. Am toate dovezile dar nu am stiut ca trebuie sa le depun.

Nu pot cere o recalculare printr un nou proces daca suna stabilita este stabilita gresit?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator
Luati legătură cu un avocat care sa analizeze situația, hotărârea deja pronunțată si posibilitatea de a formula vreo cale extraordinară de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate recuperare prejudiciu, decizie de executare silita 2002 alex_pitac alex_pitac Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc un raspuns cu privire la o situatie in care familia a fost pagubita in trecut iar prejudiciul nu a fost recuperat ... (vezi toată discuția)
Actiuni pretentii restante intretinere andreidita andreidita am un proces pe rol in care sunt chemat in judecata pentru restante intretinere. suma initiala era de 5.000 ron. la prima infatisare la care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)