avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din strainatate

Buna ziua,lucrez legal in Suedia de 5 ani in agricultura ca sezonier din martie pana in noiembrie-decembrie si platesc impozit statului Suedez.Primesc salariul pe card suedez .Intrebarea mea este daca primesc pensie pentru perioada in care lucrez aici?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:38, 23 Noiembrie 2016
Gasiti detalii aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru in strainatate leomard14 leomard14 Am lucrat in strainatate si anume in Israel cu contract de munca la o firma de mase plastice in jur de 11 ani.Intrebarea mea este:pentru acesti ani primesc ... (vezi toată discuția)
Insarcinata si nu lucrez Babes Monica Elena Babes Monica Elena Buna ziua ... eu am ramas insarcinata acum in decembrie adica am o luna si eu am lucrat 02,2016- 03,2018 cam 2 ani si 2 luni si am mai lucrat cam o luna tot ... (vezi toată discuția)
Intrebare sofia1975 sofia1975 la firma unde lucrez plata salariului se vireaza in card bancar.INtrebarea mea este:nu e nici o prevedere legala prin care obliga angajatorul sa arate ... (vezi toată discuția)