avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prejudiciu gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prejudiciu gestiune

Buna ziua, am fost operator la o casa de pariuri! Am facut greseala de a sustrage 4100 din casierie!! Am recunoscut fapta, mi sa oprit 1100 din salariul meu si 1800 din salariul colegei facand angajament de plata! A mai ramas 1200 de plata! Au zis ca imi fac plangere la politie pt furtul din gestiune! Ce pot pati? Ce se poate intampla? Va rog astept un raspuns. Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:00, 27 Noiembrie 2016
Probabil ca se va deschide un dosar penal pe numele dvs., iar in final o posibila condamnare.

Cod penal
art. 228 - Furtul
(1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
.....
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare noul cod penal geo-vem geo-vem Ce incadrare ,pedeapsa ,este dupa noul Cod Penal pentru spargeri de noapte si furt de masini ,mentionez ca este vb de 3 trei persoane implicate. Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ao ao Buna seara, Ce mi se poate intampla daca, pentru a recupera un procent de 30% din valoarea unui contract, merg la client si ii scot ferestrele montate? ... (vezi toată discuția)
Daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi umbla în geanta ... 1989Rda 1989Rda Bună ziua...daca am prins pe cineva la locul de munca că îmi umbla în geanta sa.mi afle salariul pentru că se făceau măriri in ziua aceea și primisem ... (vezi toată discuția)