avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fond-Mediere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fond-Mediere

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Este vorba de un dosar de inselaciune art 244. Inainte de a primii teremenul de fond, s-a facut medierea. Mai exact, am fost retinut 5 luni de zile, iar la termenul de verificare al masurii arestarii art 207, a fost depusa medierea la dosarul cauzei. Acest lucru a schimbat masura arestului preventiv, cu controlul judiciar. Acum dupa o luna de zile , a fost stabilit termenul de fond. Inrebarea mea este, acum la primul teremen de fond se va lua in considerare medierea, si se va stabilii un nou termen de fond, pentru a se inlatura fapta? Daca da, cat poate dura stabilirea unui nou termen de fond. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florinmi , utilizator 15:05, 23 Noiembrie 2016
Ati solutionat conflictul prin mediere sau doar ati incercat?
Buna ziua ,

Multumesc, a fost solutionat, prin mediere. Contract depus la dosarul cauzei, in faza de verificare a masurii preventive. Prejudiciul achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)
Masura de arestare preventiva eu101 eu101 buna seara . am si eu problema .... cineva a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, astazi a fost chemat din nou in fata instantei pentru ... (vezi toată discuția)