buna ziua, sunt angajat intr-o companie multinational care are sediul central in Bucuresti dar si in Timisoara. Lucrez in aceasta companie de peste 7 ani, contract de munca pe perioada nedeterminata. Penultimul meu act aditional la contractual de munca ( cel din anul 2014) are specificat ca si sediul secundar sediul din Timisoara iar ultimul act aditional ( cel din anul 2015) are trecut departamentul respectiv mai putin sediul secundar Timisoara. Departamentul mare este la Bucuresti. Saptamanile trecute am fost sunat de catre managerul departamentului spunand ca vrea sa restructureze pozitia de la Timisoara din acest department. Conform ultimului act aditional pozitia din acest department nu mai exista din anul 2015. Ce pot face eu in aces sens? Eu nu vreau sa plec din acest din aceasta companie si as vrea sa raman in acest department. Ce pot sa fac in acest sens? M-as muta si la Bucuresti daca este posibil, conform ultimului meu act aditional eu ar trebuie sa merg la Bucuresti si sa lucrez de acolo in aces department.
Luati legatura cu seful institutiei. Solicitati o audienta. Daca tot sunteti hotarat incercati sa epuizati toate posibilitatile pentru a ramane in companie.