avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatii

Daca am primit donatii de la o firma de afara mai multe bunuri care nu sunt necesare Caminului, cum vom proceda din punct de vedere legal, asa cum este specificat in actul de donatie, toate aceste obiecte se vor distribui in mod gratuit la cei saraci si nevoiasi si nu pot fi vandute, le putem da altot persoane fara nimic care sunt demersurile legale si respectiv prevederile legale.

Alte discuții în legătură

Donatie intre soc. comerciale adisaguaro adisaguaro Buna ziua! Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Se pot face donatii (de echipamente) intre doua societati comerciale? Mentionez faptul ca donatorul ... (vezi toată discuția)
Semnare contract de donatie lorella lorella Contractul de donatie se semneaza de presedintele asociatiei/ fundatiei, respectiv de admisitratorul societatii, sau e corect si de catre directorii generali/ ... (vezi toată discuția)
Donatiile online catre ong-uri Traian Cosma Traian Cosma Buna ziua. As dori sa (imi) clarific chestiunea donatiilor online catre ONG-uri, mai exact in ce baza legala se fac acestea avand in vedere ca legea specifica ... (vezi toată discuția)