avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... INTIMAT!?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

INTIMAT!?

In contencios administrativ, in cazul contestatiei impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei, parti pot fi : petentul , intimatul (politia) si eventual asiguratorul.
Sunt chemata in acest proces in calitate de intimat !
Pot avea acesta calitate in acest gen de proces? Mentionez ca eu sunt celalalt sofer! Cum pot fi intimat?Eu am incheiat procesul verbal?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 08:32, 1 Septembrie 2009
Dar nici nu puteti sa fiti petent de vreme ce nu ati facut plangere contraventionala....
Soferul sanctionat a chemat in judecata atat politia , cat si partea cealalta implicata in accident ....
Puteti fi chemata in calitate de intimat in cazul in care politia are calitatea de petent;adica dumneavoastra refuzati sa executati pedeapsa pe care agentul va aplicato in urma procesului verbal si acesta prin intermediul inspectoratului va cheama in instanta in calitate de intimat.
Pai asta e problema! Celalalt conducator auto e petent, politia e intimat si eu...intimat!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat la tribunal de catre soferul vinovat alexius alexius În aprilie 2010, circulam cu maşina mea pe o stradă cu 3 benzi din oraş (artera principală). Eu mă aflam pe banda a 1-a. La un moment dat, un Logan de pe ... (vezi toată discuția)
Citatie Mihaela-Carmen Mihaela-Carmen Am primit azi o Citatie de la Judecatoria Buftea care suna cam asa:subsemnatul.....este chemat in aceasta instanta,camera Sala mica2,c6 civil,in ziua de 27 ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie si nu stiu exact ce inseamna PTDaniel PTDaniel Citatia suna cam asa : Subsemnatul este chemat in acesta instanta , camera ..... in ziua de mai2009 , ora 9:00 in calitate de intimat , in proces cu politia ... (vezi toată discuția)