avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhive carti de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhive carti de munca

Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea grupei ptr varsta de pensionare. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabi2204 , utilizator 12:54, 22 Iulie 2024
Dl.Cornel,spuneti-mi daca stiti,cum procedez daca vreau o adeverinta de vechime de la o societate care era la Dna Niculescu Cristina Adriana de la ITM Buc in anul 2001?Multumesc.Cu stima,Violeta
Va adresati direct ITM Bucuresti.
Email:itmbucuresti@itmbucuresti.ro
sau
pe/la adresa
Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4, Bucuresti.


Acte:
- cerere
- copie CI

In cerere mentionati : datele dvs de identificare , denumirea exacta a societatii ,perioada in care ati lucrat si mentiuni legate despre carnetul dvs de munca (de exemplu, exista si perioada nu este mentionata in continutul acestuia , carnetul de munca a fost pierdut si atasati copie Monitor Oficial unde l-ati declarat pierdut; nu vi s-a intocmit carnet de munca etc.)
Ok,multumesc.Cu stima,Violeta
Buna ziua m-ar interesa si pe mine cum pot afla cine a preluat arhiva fabricii textilă dacia din bucurestii noi ? Am sunat la arhiva nationala si nu au nici un raspuns pentru mine au spus ca la iei nu se afla asa ceva.
Textila Dacia SA este denumirea anterioară a actualei Vic City SR - societate in faliment, sub incidenţa Legii nr. 85/2014.

Incercati sa luati legatura cu :
CITR FILIALA BUCUREŞTI SPRL
Sediu: Bucureşti Sectorul 2, Str. GARA HERĂSTRĂU, Nr. 4, CLĂDIREA A, Etaj 3
Calitate: lichidator judiciar

sau

RESOLUTE LAR ROMANIA SA
Calitate: administrator special
Sediu: Bucureşti Sectorul 2, Strada NICOLAE FILIPESCU, Nr. 39-41, BIROUL NR.1, Etaj 7


Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhive romarta copiilor roxiteo roxiteo Buna seara.Sora mea a lucrat peste 20 de ani ,inainte de 1989,la magazinul Romarta Copiilor.De unde poate scoate adeverinta cu vechime in munca necesara ... (vezi toată discuția)
Carte de munca disparuta pentru cei ramasi afara in delegatie in comunism ChristianL ChristianL Am ramas in strainatate in 1988 in timpul delegatiei si Tribunalul militar Bucuresti m-a condamnat la inchisoare. Intreprinderea de comert exterior pentru care ... (vezi toată discuția)