avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe propietate 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe propietate 2016

Buna seara, bunica mea nu poate plati impozitul anual pentru ca fiul ei are o amenda neplatita. Bunica este propietar insa fiul ei are buletin cu aceeasi adrsa ca si bunica. Este legal refuzul functionarului public de a incasa contravaloarea anuala?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:47, 24 Noiembrie 2016
Avand in vedere ca la locatia respectiva exista in evidenta mai multe persoane,fiecare individualizate cu date distincte de identitate ,nu este temeonica si legala atitudinea angajatului
Titularul de rol fiscal are varianta sa achite impozitul anual prin mandat postal cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit anual 2016 RAnaMaria RAnaMaria Buna ziua, bunica mea nu poate achita impozitul anual pentru ca fiul ei are o amenda neplatita. Propietar este bunica, fiul ei insa are buletin pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului alex90tca alex90tca Buna dimineata,am si eu o intrebare daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns.Parintii mei au cumparat in anul 2003 un apartament,respectivii adica vechii ... (vezi toată discuția)
Consecinte luare in spatiu anarsc95 anarsc95 Buna ziua! Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat. Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si ... (vezi toată discuția)