avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi pfa

Buna ziua. Un coleg al sotului meu care lucreaza si are pfa beneficiaza de 500 ron pt ca are copil sub 2 ani de zile pt ca lucreaxa si plateste taxe de pfa? In baza a ce? Sotu si afla in aceasi situatie resp lucreaza si are si pfa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 24 Noiembrie 2016
Colegul sotului dvs se afla in perioada in care primeste de la stat stimulent de insertie in baza OUG 111/2010.

Atfel spus, acea persoana a renuntat sa stea in concediu pentru cresterea copilului si a decis sa realizeze venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil BX BX Daca unul din soti nu are loc de munca, cel ce este salariat poate beneficia de concediu crestere copil ? (vezi toată discuția)
Care este suma lunara acordata pentru stimulentul de insertie pentru cresterea copilului adrianbratosin adrianbratosin -sunt bugetar la MApN; - sotia nu a lucrat si este legal in intretinerea mea; -care este suma lunara acordata pentru stimulentul de insertie pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu ionny-ionela ionny-ionela pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza dar nu ... (vezi toată discuția)