avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Judecatoria a anulat procesul verbal de contraventie (suspendare permis pt viteza) pentru Lispa Probelor la dosar. Si m-am trezit ca politia a facut apel . Este correct. Mai Am vreo sansa sa castig.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:26, 24 Noiembrie 2016
Partea interesata are dreptul sa faca apel. In cazul dvs., partea interesata este politia, care a pierdut in fond. Deci da, este corect.
Exista doua posibilitati fie respingerea apelului si mentinerea hotararii pronuntate in prima instanta fie admiterea apelului si modificarea hotararii de la fond in sensul respingerii plangerii contraventionale formulate de dvs.Ce sanse aveti este imposibil de spus fara a citi motivarea sentintei apelate,Succes,
Buna ziua,
!. Institutiile statului au obligatia de la curtea de Conturi sa formuleze TOATE caile de atac legale.
2. Incercati sa formulati intampinare la cererea de apel.
3. Daca va depaseste incercati sa angajati un avocat.
4. DA, aveti TOATE sansele sa castigati daca va stiti nevinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la sentinta pe fond la proces verbal de contraventie pierdut ALIN_33 ALIN_33 Ieri am avut a 2-a infatisare la proces in Sebes pentru anulare proces verbal de contraventie . Desi politia nu a prezentat nici o proba video, a folosit doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters344547 ContSters344547 Am primit o somatie de executare silita imobiliara insotita de o incheiere de la judecatorie care admite cererea de incuviintare si un calcul al cheltuielilor. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cristinaaaaaa cristinaaaaaa Daca se introduce plg contraventionala impotriva procesului verbal prin care se aplica amenda si pedeapsa complementara a retinerii permisului de conducere pt ... (vezi toată discuția)